Web dizajn & Razvoj web i mobilnih aplikacija, Beograd, Srbija.

MM Studio - Web dizajn & Razvoj web i mobilnih aplikacija, Beograd, Srbija

Razvoj aplikacija za mobilne uređaje i internet

Razvoj aplikacija

Razvoj jedinstvene internet aplikacije je pravo rešenje za vaše poslovanje. Omogućava vam da budete non-stop dostupni vašim klijentima koji će iskoristiti sve funkcionalnosti vaše aplikacije i uštedeti vam vreme i novac. Na taj način možete poboljšati vaše poslovanje i naći pravi put do klijenata.

Takođe pružamo potpunu podršku našim klijentima i usluge održavanja internet sajtova i aplikacija. U najkraćem mogućem roku izlazimo u susret vašim sugestijama i eventualnim greškama koje se javljaju u radu.

Web aplikacije MM Studio, Beograd, Srbija

Specijalne aplikacije na zahtev MM Studio, Beograd, Srbija

Specijalne aplikacije na zahtev

Imate potrebe za koje ne možete da nađete rešenje? Niste zadovoljni ponudom na tržištu, a neophodna vam je inovacija za poslovanje, ali i uspeh? Tražite pametniju, produktivniju, efikasniju aplikaciju? Svi su izgledi da vam treba sasvim posebna, napravljena po vašoj meri i koja isključivo zadovoljava vaše potrebe, bez obzira koliko su vam specifični zahtevi.

Planiranje i kreiranje specijalnih aplikacija je zahtevno ali je i zabavno, a MM Studio može da stvori takvu originalnu aplikaciju da drastično ubrza poslovne procese, poveća efikasnost a da bude potpuno jedinstvena.

U zavisnosti od rezultata detaljne analize potreba i specifičnosti poslovnih procesa, možemo napraviti klasno zasnovanu, objektno orijentisanu, skalabilnu i modularnu aplikaciju koja je prilagođena isključivo konkretnim poslovnim procesima na kojima se zasnivaju vaše aktivnosti.

Mogućnosti stvaranja i prilagođavanja nemaju ograničenja, ali je potrebno da nas kotaktirate kako bismo vam postavili prava pitanja, a na osnovu odgovora i izneli svoje predloge.

Vi pomislite, mi ćemo napraviti.

Android & HTML5 aplikacije

Mobilne Aplikacije

Da biste svoje poslovanje postavili ili zadržali na visokoj poziciji na najvećem svetskom tržištu, svojim korisnicima morate pružiti potpuni ugođaj. Naša ponuda obuhvata i brze, atraktivne i jednostavne aplikacije za Android operativne sisteme. Koristeći se Android aplikacijama, vaše poslovanje ne poznaje ograničenja prostora i radnog vremena, već omogućava neprestano komuniciranje sa klijentima sa ciljem da postizanja optimalnih rezultata.

Nudimo vam, nakon analize potreba, dizajn, razvoj, testiranje, implementaciju, usavršavanje i podršku za svaku aplikaciju koju napravimo.

Kompletiranjem liste usluga trudimo se da klijentima obezbedimo vidljivost i dostupnost na svim poznatim platformama pogodnim za moderno poslovanje.

Prebacivanjem i prisustvom na Android sisteme na mobilnim telefonima korisnika, direktno utičete na najveće poznato tržište informacija. Zbog toga što smo svesni potencijala proširivanja delovanja i na ovaj segment, uživamo praveći inteligentna i brza rešenja.

Android

RESTful Web usluge kompanije iz Beograda, Srbija

RESTful web usluge

Na polju veb usluga koje pružaju najbolje načine za slanje i prijem informacija između različitih platformi i programa uživamo visok kredibilitet. Ako vam je potreban sajt, CMS, android, iOS ili bilo koja aplikacija, RESTful veb servis je idealno rešenje.

Rest se koristi kada je prioritet i maksimalni fokus na komponentama, interakciji i interpretaciji najvažnijih elemenata podataka. Naši RESTful servisi su na Laravel PHP Framework-u ili nekom drugom - u zavisnosti od rezultata analize vaših potreba i specifičnih zahteva.

RESTful Web services

Dizajn i izrada baza podataka kompanije iz Beograda, Srbija

Dizajn i izrada baza podataka

Naš pristup dizajnu i razvoju baza podataka osigurava visok nivo integriteta i sigurnosti, a otvoren pristup nameće efikasno i pouzdano integrisanje sa već postojećim aplikacijama. Sam dizajn baze bi morao biti esencijalan korak u postavljanju sajta vaše kompanije. Ona mora biti efikasna, razvijena sa potpunim razumevanjem vaših potreba za skladištenjem i čuvanjem korporativnih informacija. Na kraju, ona mora biti na najvišem stepenu sigurna.

Dizajn mora biti takav da izbegava gomilanje nepotrebnih i dupliranih podataka, netačnih i nepravilnih, jer svako odstupanje može imati za posledicu rušenje čitavog sistema. Da bi se nepoželjni gubici izbegli, uključili smo sve prednosti detaljnog planskog prikaza, kako bi svaka vaša informacija bila na sigurnom.

Baze podataka koje radimo su podržane svim većim platformama i operativnim sistemima koristeći MySQL i Microsoft SQL server, a podržavamo i sve Unix i Windows platforme sa Apache i MS IIS web serverima.

Dizajn i izrada baza podataka | MM Studio, Beograd, Srbija

Tehnologije za razvoj web i mobilnih aplikacija, Beograd, Srbija

Tehnologije

 • Object Oriented PHP5
 • Laravel PHP Framework
 • Java
 • Google Web Toolkit (GWT)
 • MySQL
 • JavaScript
 • jQuery Framework
 • Angular js
 • Backbone.JS
 • RESTful services
 • Git source control
MM Studio nominees for awards