Web dizajn & Razvoj web i mobilnih aplikacija, Beograd, Srbija.

MM Studio - Web dizajn & Razvoj web i mobilnih aplikacija, Beograd, Srbija

MM-Panel proizvod Sistem za upravljanje sadržajem MM Studio Four

Sistem za upravljanje sadržajem (CMS)

CMS je izuzetno važno i neophodno sredstvo koje omogućava održavanje onlajn poslovanja bez potrebe za profesionalnim znanjem u oblasti održavanja i upravljanja web sajtovima.

Funkcionisanje sistema omogućavaju i ugradne sekcije i komponenta koja povećavaju funkcionalnost i efikasnost administriranja za svakoga.

Za potrebe svakog posla postoje već gotova rešenja i šabloni, ali za zadržavanje ozbiljne pozicije na tržištu, potrebna je originalnost, kao i iskazana posebnost na internetu. MM Studio ima mogućnost izrade sasvim jedinstvenih i jednostavnih, SEO optimizovanih i efikasnih rešenja sa ciljem unapređenja vaših usluga klijentima.

Svaki ovakav sistem je u celosti izrađen u krugovima naših timova i ni na koji način ne pripada niti je povezan ni sa jednim postojećim CMS-om. Skalabilnost i kapacitet sistema koji mi izradimo je naša potpuna odgovornost. Kao rezultat, naš CMS je moguće nadograditi i dopuniti modulima na zahtev klijenta.

Custom management system | MM Studio, Belgrade, Serbia

Event management application company from Belgrade, Serbia

Aplikacije za upravljanje događajima

Organizacija formalnih događaja nikada nije bila jednostavnija. U mogućnosti ste da uštedite kvalitetno vreme koristeći praktične, brze i jednostavne aplikacije za organizaciju događaja.

Umesto vas, ovakve aplikacije mogu završiti kompletnu administraciju, prijavu/registraciju i liste gostiju i bilo šta u vezi sa organizovanjem. Kako ne biste ništa više zaboravili, moduli koje nudimo su: Administracija događaja, Tabele, Registracione forme, Liste gostiju, PDF i CSV izveštaji i ID kartice.

Aplikacije koje izrađujemo su bazirane na HTML5, CSS2/3, PHP5, jQuery i Javascript tehnologiji. Šabloni su prilagodljivi i zasnovani na HTML5, a podaci se cuvaju u MySQL bazi podataka.

MM Studio nominees for awards